
Ετοιμάζονται να υποδεχτούν το 2020 χωρίς νερό οι κάτοικοι στη Χαλκίδα, καθώς σημειώθηκε κι άλλη βλάβη πέραν της χθεσινής.
Εκτός δηλαδή από τη βλάβη που συνέβη στο Υδραγωγείο Παραλιμνίων λόγω διακοπής ηλεκτροδότησης παρουσιάστηκε και νέα βλάβη στο υδραγωγείο Ερίων, που υδροδοτεί την υπόλοιπη Χαλκίδα.
Αυτό συνέβη λόγω βυθίσεων τάσης της ΔΕΗ και έτσι σταμάτησε η λειτουργία σε 3 από τις 6 γεωτρήσεις και διακόπηκε η επικοινωνία με το Κέντρο Έλεγχου. Η πρόσβαση σ’ αυτές έχει καταστεί αδύνατη λόγω της υπερχείλισης του παρακείμενου ποταμού, αποκλείοντας τη χειροκίνητη επανεκκίνησή τους έως τώρα.
Τα έντονα καιρικά και κυρίως πλημμυρικά φαινόμενα , τα οποία δημιουργούν συνεχείς βλάβες στην ηλεκτροδότηση των συγκεκριμένων περιοχών υδροληψίας, δεν επιτρέπουν στη Δημοτική Αρχή Χαλκιδέων να εκτιμήσουν τον χρόνο αποκατάστασης των βλαβών.
Να σημειωθεί ότι χωρίς νερό είναι και τα Ψαχνά του δήμου Διρφύων Μεσσαπίων. Έχει σπάσει ο κεντρικός αγωγός από την δύναμη των νερών του Μεσσάπιου ποταμού. Πιθανότατα μέχρι το μεσημέρι να έχει τακτοποιηθεί το πρόβλημα.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.