ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ερευνητής έφερε στο «φως» νέα αποκάλυψη για το τέρας του Λοχ Νες (φώτο)

Ερευνητής έφερε στο «φως» νέα αποκάλυψη για το τέρας του Λοχ Νες (φώτο)

Ακόμη ένα επεισόδιο στα… άπειρα με το όνομα «Τέρας του Λοχ Νες» προστέθηκε στην λίστα, καθώς ερευνητής του θέματος έκανε μια αποκάλυψη που σοκάρει.

Ο Vladi PeCan, ιδιωτικός ερευνητής επί του θέματος έκανε μια δήλωση, η οποία σύμφωνα με τα ευρήματά του, επιβεβαιώνει τον θρύλο του τέρατος αλλά μιλάει ακόμη και για την ανατομία του.

Μπορεί οι επιστήμονες πριν λίγους μήνες να επιβεβαίωσαν πως η «Νέσι» ήταν πιθανότατα ένα τεράστιο χέλι, ο PeCan ωστόσο έχει μια πολύ διαφορετική άποψη στηριζόμενος σε «φωτογραφίες και DNA» που ο ίδιος ισχυρίζεται πως διαθέτει.

O μύθος γύρω από την λίμνη Λοχ Νες της Σκωτίας συνεχίζει να συναρπάζει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μπορεί το τέρας του Λοχ Νες να ανήκει στην σφαίρα της φαντασίας, σύμφωνα μάλιστα με αποδείξεις, ωστόσο μερικοί δεν τα… παρατάνε.
Ο Vladi PeCan, ιδιώτης ερευνητής, με δηλώσεις του αναφέρει στην Daily Star πως όχι μόνο… η «Νέσι» υπάρχει αλλά ανατομικά… έχει και μάρσιπο σαν τα καγκουρό!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.