
Αλλάζει σταδιακά ο καιρός σήμερα αφού θα κάνουν την εμφάνισή τους βροχές. Ενισχύονται οι άνεμοι και ανεβαίνει η θερμοκρασία.
Ο καιρός σήμερα σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ): Στα δυτικά και την ανατολική νησιωτική χώρα τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός.
Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6, στα πελάγη 7 και στο νότιο Αιγαίο από το απόγευμα πιθανώς 8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.
Καιρός σήμερα – Αναλυτική πρόγνωση
ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και από το βράδυ βορειοδυτικοί μέχρι 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Από το βράδυ θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς μέχρι 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
Καιρός σήμερα στην υπόλοιπη Ελλάδα
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα ανατολικά, με ασθενείς τοπικές βροχές στη Θράκη. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Αργά το βράδυ θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων μέχρι 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 01 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές που από το απόγευμα θα περιοριστούν στα βορειοδυτικά.
Άνεμοι: Νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στο νότιο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις.
Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στην Κρήτη.
Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 6 με 7 και πιθανώς στα νότια από το απόγευμα πρόσκαιρα έως 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στη βόρεια Κρήτη η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς υψηλότερη.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα Δωδεκάνησα πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: Νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Αργά το βράδυ στα βόρεια θα στραφούν σε βορειοανατολικούς μέχρι 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.