
Σε συνέχεια του εκτάκτου δελτίου επιδείνωσης καιρού, ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις ανέμους θα επηρεάσουν:
Για την Κυριακή (8/3)
Από το απόγευμα την κεντρική, βαθμιαία την ανατολική Μακεδονία και πιθανώς τη Θράκη. Κατά τη διάρκεια της νύχτας τις Σποράδες, την ανατολική Θεσσαλία, την κεντρική και ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Πελοπόννησο και τη δυτική Κρήτη.
Για την Δευτέρα (9/3)
α) Την κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και πιθανώς μέχρι το απόγευμα τη Θράκη.
β) Τις Σποράδες, την ανατολική Θεσσαλία, την κεντρική και ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Πελοπόννησο μέχρι το απόγευμα.
γ) Αρχικά τη δυτική Κρήτη και βαθμιαία τα υπόλοιπα τμήματα της Κρήτης και τις Κυκλάδες μέχρι τις βραδινές ώρες.
δ) Από τις πρωινές ώρες τα νησιά του βορείου Αιγαίου και βαθμιαία από τις μεσημβρινές ώρες τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Ειδικότερα για την Αττική ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται από τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι νωρίς το απόγευμα.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.