Μετά από 16 χρόνια επιστρέψαμε ως οικονομία στο 2009! Hopeless country...

Πρόγνωση καιρού: Καλοκαιράκι με λιακάδα και άνοδο της θερμοκρασίας το Σάββατο

Πρόγνωση καιρού: Καλοκαιράκι με λιακάδα και άνοδο της θερμοκρασίας το Σάββατο

Αίθριος αναμένεται αύριο, Σάββατο, ο καιρός με άνοδο της θερμοκρασίας σε ολόκληρη τη χώρα.

Περιορισμένη κατά τόπους ορατότητα τις πρωινές και κυρίως τις βραδινές ώρες. Άνεμοι έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο με προοδευτική εξασθένηση.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο 25 Απριλίου σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσουν πολύ καλές καιρικές συνθήκες με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις. Τις πρωινές και κυρίως τις νυκτερινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο από δυτικές έως βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ, και στα Δωδεκάνησα 6 με 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ
ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και το απόγευμα πρόσκαιρα νότιοι νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος.
Aνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 και από το απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 και από το απόγευμα νότιοι έως 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 03 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά κυρίως της Πελοποννήσου τις απογευματινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα και πιθανώς ομίχλες τις βραδινές ώρες.
Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 4 και από το απόγευμα δυτικοί έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα νότια τις απογευματινές ώρες.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 και τοπικά βορειοδυτικοί έως 4 μποφόρ. Από το απόγευμα θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, στρεφόμενοι από το απόγευμα σε δυτικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Γενικά αίθριος, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες στα Δωδεκάνησα.
Ανεμοι: Στα βόρεια, βόρειοι 4 με 5 με εξασθένηση από το απόγευμα, στρεφόμενοι το βράδυ σε νότιους 3 με 4 μποφόρ. Στα νότια, βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.