ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τεράστιος ξιφίας «καρφώθηκε» πάνω στο δεξαμενόπλοιο «Ταύρος» στο Καμερούν – Δείτε φωτογραφίες

Τεράστιος ξιφίας «καρφώθηκε» πάνω στο δεξαμενόπλοιο «Ταύρος» στο Καμερούν – Δείτε φωτογραφίες

Το ελληνικής σημαίας «Maran Taurus» πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε στο Καμερούν και πιο συγκεκριμένα στο μέρος Massongo για να φορτώσει πετρέλαιο.

Το μέγεθος αυτών των πλοίων δεν τους πρέπει να πιάσουν λιμάνι.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι το ρύγχος ενός ξιφία που «κάρφωσε» τον τεράστιο αυτόν σωλήνα που έχει διάμετρο 26 ίντες ΙΙΙ ενδεικτικό του βάρους του και της ταχύτητας που είχε αναπτύξει. Τελικά, με την ανθρώπινη βοήθεια κατάφερε να απεμπλακεί, αφήνοντας όμως το ρύγχος του πάνω στο σωλήνα.

Κυνηγούσε τόνους και δεν πρόλαβε να ελιχθεί πέφτοντας πάνω στον σωλήνα. Στη θαλάσσια περιοχή του Καμερούν το βάθος είναι 2.800 μέτρα και τα ψάρια τεράστια. Η… πρόσκρουση ήταν τόσο δυνατή που έγινε αισθητή από μέλη του πληρώματος π[ου βρισκόντουσαν στο κατάστρωμα του υπερ-δεξαμενόπλοιου.


Στη φωτογραφία φαίνεται η κάτω πλευρά της μάνικας και η τρύπα που άνοιξε ο ξιφίας. Την φωτογραφία τράβηξε δύτης που έκανε το «pressure test» στη μάνικα για να αποκαταστήσει τη ζημιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ταύρος της Maran Tankers έχει 25μελες πλήρωμα εκ των οποίων 11 είναι Έλληνες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.