Απίστευτες εικόνες: Επίθεση από 40 εκατομμύρια ακρίδες στην Αργεντινή (βίντεο)

Απίστευτες εικόνες: Επίθεση από 40 εκατομμύρια ακρίδες στην Αργεντινή (βίντεο)

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που καταφτάνουν από την Αργεντινή, καθώς περίπου 40 εκατομμύρια ακρίδες πραγματοποιούν συνεχώς επιθέσεις σε περιοχές της Αργεντινής με αποτέλεσμα να πραγματοποιούν τεράστιες ζημιές σε καλλιέργειες.

Συγκεκριμένα, 40 εκατομμύρια ακρίδες χτυπούν την Αργεντινή, μη αφήνοντας τίποτα όρθιο όπως είναι αντιληπτό, με τις καταστροφές στην παραγωγή αγροτών να είναι τεράστιες.

Οι εικόνες είναι σοκαριστικές, και θυμίζουν σκηνές που έχουμε δει μόνο σε ταινίες… με τον Μωυσή. Η επίπτωση που θα έχει στην παραγωγή της σόγιας και του καλαμποκιού αναμένεται να είναι μεγάλη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η εξάπλωσή των ακρίδων πάντως αναμένεται να μειωθεί τις επόμενες μέρες, μιας και στην περιοχή τώρα υπάρχουν χαμηλές θερμοκρασίες. Ωστόσο έχει δοθεί εντολή στους αγρότες της περιοχής να είναι έτοιμοι για όλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.