
Δεν έχουν καταφέρει να ηρεμήσουν από τις σεισμικές δονήσεις οι κάτοικοι της Σάμου, καθώς νέες έλαβαν χώρα σήμερα στα βόρεια του νησιού.
Οι τελευταίες δονήσεις, το απόγευμα της Κυριακής, κινούνταν κοντά στα 3 Ρίχτερ.
Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με την εταιρεία Temblor, η οποία εξετάζει μοντέλα καταστροφών, το ρήγμα που έσπασε στον σεισμό της Σάμου, διολίσθησε κατά 1,8 μέτρα.
Σύμφωνα με τα ίδια, προκαταρκτικά στοιχεία, η ρήξη σημειώθηκε σε ένα μήκους 37 χιλιομέτρων ρήγμα.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.