«Καρα-χάλιος». «Μαύρο χάλι», όνομα και πράγμα...

Στον «χορό» των Ρίχτερ η Λέσβος – Νέα σεισμική δόνηση 4,8 Ρίχτερ

Στον «χορό» των Ρίχτερ η Λέσβος – Νέα σεισμική δόνηση 4,8 Ρίχτερ

Στον «χορό» των Ρίχτερ, βρίσκεται από το πρωί το νησί της Λέσβου, καθώς σημειώθηκε και νέα σεισμική δόνηση πριν από λίγα λεπτά.

Ο νέος σεισμός είχε μέγεθος 4,8 της κλίμακας Ρίχτερ και επίκεντρο νότια της Λέσβου στον θαλάασιο χώρο. Από το πρωί δεν έχουν σταματημό οι σεισμικές δονήσεις άνω των 4,5 Ρίχτερ.

Σεισμός μεγέθους 5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας στη Λέσβο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.