ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Λουτράκι: Δελφίνια κολυμπούσαν κοντά στην ακτή – Τι συνέβη (βίντεο)

Λουτράκι: Δελφίνια κολυμπούσαν κοντά στην ακτή – Τι συνέβη (βίντεο)

Όσοι βρέθηκαν σήμερα το πρωί στην παραλία του Λουτρακίου, βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα όμορφο θέαμα, καθώς δελφίνια κολυμπούσαν πολύ κοντά στην ακτή.

Ωστόσο, αυτό που δεν ήξεραν όμως ήταν οτι τα θηλαστικά προσπαθούσαν να εκπέμψουν σήμα κινδύνου, καθώς ένα μικρό δελφίνι είχε εγκλωβιστεί σε δίχτυα ψαράδων.

Ελεύθερος δύτης, μιλώντας σε τοπικό μέσο ενημέρωσης, εξήγησε ότι τα δελφίνια, όταν κολυμπούν για πολλές ώρες γύρω από ένα σημείο, προσπαθούν να ειδοποιήσουν ότι κάτι κακό έχει συμβεί.

Ο δύτης, πήγε να ελέγξει το σημείο και εντόπισε ένα μικρό δελφίνι που είχε εγκλωβιστεί σε δίχτυα ψαράδων της περιοχής. Δυστυχώς, το μικρό δελφίνι είχε χάσει τη ζωή του στη προσπάθειά του να ελευθερωθεί.

“Βούτηξα στη θάλασσα και εντόπισα στον πάτο, φουσκωμένο και γυρισμένο ανάποδα το μικρό δελφινάκι, μπλεγμένο στα δίχτυα ψαράδων. Δυστυχώς οι ψαράδες λόγω της καραντίνας αφήνουν τα δίχτυα τους ασυνείδητα και εγκληματικά όπου να ναι.

Λόγω του ανέμου που έπνεε στην περιοχή τις προηγούμενες μέρες, του «μαΐστρου», τα νερά μέσα στη θάλασσα είναι θολά. Το δελφινάκι μπλέχτηκε στα δίχτυα των ασυνείδητων και βρήκε τραγικό τέλος. Τα άλλα κολυμπούσαν γύρω του, δεν φεύγουν, μένουν εκεί, είναι σαν να φωνάζουν «βοήθεια»”, είπε ο δύτης περιγράφοντας το περιστατικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.