Τον νέο ΚΟΚ θα τον πληρώσει ακριβά η κυβέρνηση. Ήδη δύο δημοσκοπήσεις είχαν κακά μαντάτα...

Ασθενής σεισμική δόνηση 2,9 Ρίχτερ στην Αθήνα (φώτο)

Ασθενής σεισμική δόνηση 2,9 Ρίχτερ στην Αθήνα (φώτο)

Ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 2,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ ξύπνησε τους κατοίκους της Αθήνας και του Πειραιά λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα σήμερα 23 Ιουνίου.

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 18 χιλιόμετρα δυτικά νοτιοδυτικά της Αθήνας στο θαλάσσιο χώρο κοντά στη Σαλαμίνα και το εστιακό του βάθος σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο υπολογίστηκε στα 15.3 χιλιόμετρα.

​​​​​​​Δεν προήλθε ανησυχία καθώς ήταν ιδιαίτερα χαμηλής έντασης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.