ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Τα περίεργα της φύσης – Γουρουνάκι γεννήθηκε με προβοσκίδα (βίντεο)

Τα περίεργα της φύσης – Γουρουνάκι γεννήθηκε με προβοσκίδα (βίντεο)

Κατά καιρούς έχουμε δει αρκετά παράξενα πλάσματα να έρχονται στην ζωή, με τους ανθρώπους να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να τα βοηθήσουν να επιβιώσουν χωρίς όμως πάντα να έχουν αποτέλεσμα.

Ένα ανατριχιαστικό γουρουνάκι που έμοιαζε με ελεφαντάκι γεννήθηκε στις Φιλιππίνες, προκαλώντας τον τρόμο στους αγρότες της περιοχής.

Το γουρουνάκι γεννήθηκε με δύο μάτια μέσα σε μια και μόνο κόγχη, ενώ ένα παράξενο άκρο μεγάλωνε από το μέτωπό του, που έμοιαζε με μια μορφή προβοσκίδας, σύμφωνα με τη βρετανική ταμπλόιντ “Daily Star”.

Οι αγρότες τράβηξαν ένα σύντομο βίντεο και στη συνέχεια κάλεσαν τον κτηνίατρο, αλλά το γουρουνάκι πέθανε προτού ο γιατρός προλάβει να φτάσει στην περιοχή για να βοηθήσει το κακόμοιρο πλασματάκι.

«Ο αγρότης που ζήτησε τη βοήθειά μας είχε σοκαριστεί και φοβόταν ότι και τα άλλα γουρουνάκια θα μπορούσαν να αρρωστήσουν κι έτσι ζήτησε τη βοήθειά μας… Προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε το γουρουνάκι γιατί θα μας βοηθούσε με τις έρευνές μας, αλλά δυστυχώς ήταν ήδη νεκρό όταν φτάσαμε. Εξετάσαμε και τα υπόλοιπα γουρουνάκια, αλλά όλα ήταν καλά, όπως και η μητέρα τους» ανέφερε ο κτηνίατρος Τζέιμς Εμπάτε, που πήγε να βοηθήσει το παράξενο ζώο.

Σύμφωνα με τον Εμπάτε, το γουρουνάκι υπέφερε από μια γενετική ανωμαλία που πέρασε απαρατήρητη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της γουρούνας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το γουρουνάκι στη συνέχεια θάφτηκε στην αυλή, ενώ στα αδερφάκια του δόθηκαν συμπληρώματα διατροφής για να αποφευχθεί ο κίνδυνος να κολλήσουν αφρικανική γρίπη των χοίρων, που πλήττει την κτηνοτροφία της χώρας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που γεννιέται κάποιο γουρουνάκι με γενετική ανωμαλία.

Τον περασμένο Μάη κυκλοφόρησε η φωτογραφία ενός εφιαλτικού πλάσματος που είχε ένα μάτι κι επίσης έφερε προβοσκίδα.

Ενώ στην αρχή του έτους, χωρικοί στις Φιλιππίνες έσπευσαν να προσκυνήσουν μια μεταλλαγμένη αγελάδα που γεννήθηκε με 5 πόδια, αφού πίστευαν ότι το ζώο θα τους φέρει καλοτυχία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.