ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εντυπωσιακό θέαμα: Η στιγμή που δικέφαλο φίδι καταβροχθίζει δύο ποντίκια (βίντεο)

Εντυπωσιακό θέαμα: Η στιγμή που δικέφαλο φίδι καταβροχθίζει δύο ποντίκια (βίντεο)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο το οποίο απεικονίζει τη στιγμή που ένα δικέφαλο φίδι κατασπαράσσει δύο ποντίκια ταυτοχρόνως.

Χαριτολογώντας μάλιστα, το δικέφαλο φίδι ονομάστηκε Ben και Jerry…

Το βίντεο ανέβασε στο Instagram o Brian Barczyk, ο οποίος έχει κόλλημα με τα ερπετά, κατά δήλωσή του.

Τα δικέφαλα φίδια είναι ένα σχετικά σπάνιο φαινόμενο, μια ατέλεια στη δημιουργία του εμβρύου. Ο Ben και Jerry είναι ένα από τα 10.000 φίδια που έχουν καταγραφεί με δύο κεφάλια.

«Το 99,9% δεν επιβιώνει μέχρι τα πρώτα του γενέθλια», δήλωσε ο Barczyk στην Daily Mail, «αν όμως φτάσουν στην ενηλικίωση, όπως είναι ο Ben και Jerry, τότε ζουν συνήθως μια πλήρη ζωή. Περιμένουμε να φτάσει τα 20-25 χρόνια».

Ο Barczyk αγόρασε το παράξενο φίδι από έναν φίλο πριν από 3 χρόνια. Είναι 4,5 ετών και ζει μια φυσιολογική ζωή…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.