ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Ανατριχιαστικό: Γιγάντια αράχνη περπατάει σε τοίχο σπιτιού & σκορπίζει τον τρόμο (βίντεο)

Ανατριχιαστικό: Γιγάντια αράχνη περπατάει σε τοίχο σπιτιού & σκορπίζει τον τρόμο (βίντεο)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο το οποίο απεικονίζει μια γιγάντια αράχνη, να περπατάει σε τοίχο σπιτιού.

Το βίντεο με το γιγάντιο αραχνοειδές ανέβασε στο TikTok ένας άντρας από το Τομπάγκο.

«Μεγάλη αράχνη στο Τομπάγκο!» γράφει, απλά, στο σχόλιό του και σε όλους έγινε αντιληπτό τι ακριβώς θέλει να μας πει.

Το βίντεο έγινε viral σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και έχει συγκεντρώσει πάνω 1 εκατ. views, 29 χιλ. like, ενώ και πάνω από 4.500 χιλιάδες χρήστες έχουν σχολιάσει με δέος το τεράστιο μέγεθος της αράχνης.

Ένας τρομαγμένος σχολιαστής έγραψε ολόκληρο το Πάτερ Υμών στο σχόλιό του, ζητώντας τη βοήθεια του Θεού απέναντι σ’ αυτό το γιγάντιο «θηρίο».

«Πετάχτε ολόκληρο το νησί!» συμβούλευσε ένας άλλος, ως τη μόνη λύση για να ξεφορτωθούμε την τεράστια αράχνη στον τοίχο αυτού του σπιτιού στο Τομπάγκο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι κάποιοι σχολιαστές ενημερωμένοι επάνω στις αράχνες σημείωσαν ότι πρόκειται για ταραντούλα του είδους «Psalmopoeus cambridgei» και μπορεί να γίνει ακόμα μεγαλύτερη από το μέγεθος που φαίνεται να έχει στο βίντεο.

«Πρέπει να βγεις πάλι έξω από το παράθυρο, αλλιώς θα παγιδευτείς μέσα ξανά» ακούγεται να λέει μια γυναίκα στο βίντεο, πιθανότατα, δίνοντας συμβουλές στην αράχνη πώς να βγει από το σπίτι, λες και πρόκειται για κάποιο σκυλάκι ή άλλο κατοικίδιο ζωάκι.

«Όχι, δεν είναι αράχνη. Ο διάβολος είναι. Φωνάξτε παπά και ψάλτη!» προειδοποίησε ένας άλλος σχολιαστής, έχοντας τρομοκρατηθεί από το αραχνοειδές με τις τεράστιες διαστάσεις.

«Τι ήθελα να το δω αυτό; Πάλι δεν θα μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ!» παραδέχτηκε ένας άλλος χρήστης.

«Νόμισα ότι πρόκειται για στολισμό για το Halloween, μέχρι που κουνήθηκε!» έγραψε εντυπωσιασμένος ένας άλλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δηλαδή, είχες το κουράγιο για να τη βιντεοσκοπήσεις; Εγώ θα είχα φτάσει μέχρι το Τρινιντάντ στη θέση σου» σχολίασε με χιούμορ κάποιος άλλος χρήστης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.