ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αυξάνονται τα περιστατικά: Λύκοι κατασπάραξαν κυνηγόσκυλο στα ορεινά της Ξάνθης

Όταν έφτασαν στο σημείο οι κυνηγοί, βρήκαν τα υπολείμματα του κυνηγόσκυλου

Αυξάνονται τα περιστατικά: Λύκοι κατασπάραξαν κυνηγόσκυλο στα ορεινά της Ξάνθης

Αυξάνονται οι επιθέσεις από λύκους στη χώρα μας, καθώς την περασμένη Κυριακή, τα άγρια ζώα επιτέθηκαν στο κυνηγόσκυλο ενός από τα μέλη μιας παρέας φίλων που κυνηγούσαν αγριόχοιρους στην περιοχή του Προφήτη Ηλία στην Σταυρούπολη, στα ορεινά της Ξάνθης.

Σύμφωνα με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Ξάνθης, το άτυχο σκυλί είχε απομακρυνθεί από τους κυνηγούς προσπαθώντας να ξετρυπώσει κάποιο θήραμα, αλλά φαίνεται πως βρέθηκε εγκλωβισμένο από μια αγέλη πεινασμένων λύκων, οι οποίοι το ξεμονάχιασαν και το κατασπάραξαν.

Όταν έφτασαν στο σημείο οι κυνηγοί, βρήκαν τα υπολείμματα του κυνηγόσκυλου ενώ τα αγρίμια είχαν εξαφανιστεί.

Σε ανακοίνωσή του, ο Κυνηγετικός Σύλλογος εφιστά την προσοχή των κυνηγών και των πολιτών να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς στην περιοχή καταγράφεται συχνά η παρουσία λύκων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το περιστατικό καταγράφηκε στο μητρώο επιθέσεων από λύκο που δημιούργησε η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας – Θράκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.