ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Κατέλαβαν το σπίτι του… 45 φίδια! (βίντεο)

Κατέλαβαν το σπίτι του… 45 φίδια! (βίντεο)

Ένας άνδρας στο Τέξας βρήκε μέσα στο σπίτι του 45 φίδια!

Όταν ο λαός λέει πως κάθε σπίτι κρύβει πολλά πίσω από την κλειστή του πόρτα μάλλον δεν εννοεί αυτό που συνέβη σε έναν κάτοικο του Τέξας των ΗΠΑ και άφησε άφωνο τόσο τον ίδιο όσο και τις Αρχές που έσπευσαν για να τον βοηθήσουν.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο άνδρας βρήκε λίγα φίδια (δεν διευκρινίζεται πόσα) μέσα στο σπίτι του. Τότε, κάλεσε μια ειδική ομάδα παγίδευσης και απομάκρυνσης φιδιών από εσωτερικούς χώρους οι οποίοι εντόπισαν στο υπόγειο πολύ περισσότερα, για την ακρίβεια 45!

Ολόκληροι τοίχοι του υπογείου ήταν καλυμμένοι με κροταλίες. Η ομάδα που ανέλαβε την επιχείρηση απομάκρυνσης των ερπετών αποτελείτο από δύο άτομα και χρειάστηκε αρκετές ώρες για να παγιδεύσει τα φίδια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το BBC δημοσίευσε σχετικό βίντεο από το «σπίτι των φιδιών»:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.