ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βρέθηκε σπάνια δηλητηριώδης οχιά με δυο κεφάλια (βίντεο)

Βρέθηκε σπάνια δηλητηριώδης οχιά με δυο κεφάλια (βίντεο)

Μια σπάνια δηλητηριώδης οχιά με δυο κεφάλια εντόπισαν στελέχη της ινδικής δασική υπηρεσίας και μεταφέρθηκε στο Ινστιτούτο Haffkine, στην Βομβάη.

Όπως αναφέρει ο δασοφύλακας Σουσάντα Νάντα η συγκεκριμένη οχιά του Ράσελ οφείλει την ιδιομορφία της σε κάποια γενετική ανωμαλία.

«Διπλός κίνδυνος. Η οχιά του Ράσελ είναι και με διαφορά πιο επικίνδυνη από τα πιο δηλητηριώδη φίδια, καθώς το δηλητήριό της έχεις παρενέργειες ακόμη κι αν γλιτώσεις το αρχικό δάγκωμα».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι παρά το μικρό μέγεθος του αδένα που περιέχει το δηλητήριο της οχιάς του Ράσελ-δεν ξεπερνά σε διαστάσεις ένα φασόλι-οι συνέπειες του δαγκώματός της είναι φοβερές.

Είναι τόσο τοξικό που ακόμα κι αν επιζήσεις του δαγκώματος, τα προβλήματα στον οργανισμό των θυμάτων εξακολουθούν για πολύ καιρό.

Μάλιστα, υπάρχουν περιπτώσεις επιζώντων από δάγκωμα οχιάς του Ράσελ που τους έπεσαν τα μαλλιά και όλη η τριχοφυΐα στο σώμα τους, έχασαν βάρος, ενώ απώλεσαν και την όποια σεξουαλική επιθυμία και ικανότητα αναπαραγωγής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.