ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ινδία: «Θανάσιμη» μάχη ανάμεσα σε μια κόμπρα και μια μαγκούστα στη μέση του δρόμου (βίντεο)

Ινδία: «Θανάσιμη» μάχη ανάμεσα σε μια κόμπρα και μια μαγκούστα στη μέση του δρόμου (βίντεο)

Έκπληκτοι έμειναν οι οδηγοί με την έκβαση μιας τρομερής μάχης στη μέση του δρόμου, ανάμεσα σε μια κόμπρα και μια μαγκούστα.

Δύο προαιώνιοι εχθροί έδωσαν μάχη στη μέση ενός δρόμου στην Ινδία, διακόπτοντας την κυκλοφορία.

«Αυτό είναι απολύτως φυσικό. Χαίρομαι που κανείς από αυτούς τους ανθρώπους δεν αποφάσισε να αναμιχθεί στη μάχη για να σώσει κάποιο από τα ζώα. Είναι η επιβίωση του ισχυροτέρου που υπερισχύει στη φύση», σχολιάζει ο Δρ. Αμπντούλ Καγιούμ, στέλεχος της δασικής υπηρεσίας της Ινδίας, που ανέβασε το βίντεο στο Twitter.

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα απίστευτης έντασης και αγριότητας, η μαγκούστα νίκησε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.