ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ταϊλάνδη: Αγοράκι κλαίει με λυγμούς επειδή πρέπει να αποχωριστεί ένα φίδι που βρήκε στην αυλή (βίντεο)

Ταϊλάνδη: Αγοράκι κλαίει με λυγμούς επειδή πρέπει να αποχωριστεί ένα φίδι που βρήκε στην αυλή (βίντεο)

Ένα μικρό αγοράκι από την Ταϊλανδή κλαίει ασταμάτητα επειδή αποχωρίζεται το αγαπημένο του ζωάκι. Δεν πρόκειται για σκυλάκι ή γατάκι αλλά για ένα φίδι που βρήκαν στην αυλή.

«Καλύτερα να το αφήσουμε ελεύθερο γιε μου. Το πλάσμα αυτό δεν ανήκει μαζί μας. Χρειάζεται να επιστρέψει στους φίλους του στο δάσος» έλεγε ο τρυφερός πατέρας στο παιδί που δεν άντεχε να αποχωριστεί τον φιλαράκο του, το φίδι.

«Γιατί θέλεις να κρατήσεις το φίδι;» ρώτησε τον γιο του ο πατέρας.

«Έχει όμορφα σχέδια. Μου αρέσει!» είπε δακρυσμένος ο μικρούλης.

Τότε, ο καλόκαρδος πατέρας εξήγησε στον γιο του ότι πρόκειται για ένα άγριο ζώο που ίσως είναι επικίνδυνο, γι’ αυτό θα πρέπει να το ελευθερώσουν.

Στο τέλος, το αγόρι υποχώρησε στη θέληση του μπαμπά του και τον συνόδευσε στο δάσος κοντά στο σπίτι τους, όπου ελευθέρωσαν μαζί το φίδι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.