ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λιοντάρια περικύκλωσαν τραυματισμένο βουβάλι – Προσπάθησε να πολεμήσει για τη ζωή του (βίντεο)

Λιοντάρια περικύκλωσαν τραυματισμένο βουβάλι – Προσπάθησε να πολεμήσει για τη ζωή του (βίντεο)

Αυτή είναι η ανατριχιαστική στιγμή που τρία λιοντάρια επιτίθενται σε βούβαλο με σπασμένο πόδι και τον καταβροχθίζουν.

Ο οδηγός σαφάρι Γιαν Κρίελ βγήκε μαζί με την ομάδα τουριστών που ξεναγούσε για μια βόλτα στο εθνικό πάρκο Kruger στην Κένυα.

Όταν έφτασαν στην περιοχή εμφανίστηκαν τρία λιοντάρια και τα βουβάλια τρομοκρατημένα έφυγαν τρέχοντας.

Πίσω απέμεινε μονάχα ένα θηλυκό βουβάλι. Μόνο όταν σηκώθηκε να τρέξει κι αυτό να φύγει, οι τρεις επιβλητικοί κυνηγοί κατάλαβαν ότι ήταν τραυματισμένο. Είχε σπάσει ένα από τα μπροστινά του πόδια.

Παρά τον σοβαρό τραυματισμό του, το βουβάλι προσπάθησε μα αντισταθεί και να πολεμήσει για τη ζωή του. Αλλά τα λιοντάρια κατάφεραν τελικά να υπερισχύσουν εύκολα.

Ο νόμος της φύσης είναι σκληρός, ακόμη και αρτιμελές, οι πιθανότητες του βουβαλιού να επιζήσει απέναντι στους λέοντες θα ήταν εξαιρετικά περιορισμένες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.