ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Σκληρές εικόνες: Κροκόδειλος αρπάζει τσιτάχ μπροστά στο μικρό της (βίντεο)

Σκληρές εικόνες: Κροκόδειλος αρπάζει τσιτάχ μπροστά στο μικρό της (βίντεο)

Ένα σοκαριστικό βίντεο, με πολύ σκληρές εικόνες, κατέγραψε ένας άνδρας που έκανε σαφάρι. Στο βίντεο βλέπουμε τη στιγμή που ένας κροκόδειλος αρπάζει έναν γατόπαρδο που έσκυψε να πιει νερό στο νερόλακκο.

Το νεαρό αρσενικό φαίνεται να σκύβει να πιει νερό, όταν ξαφνικά από το πουθενά πετάγεται ένας τεράστιος κροκόδειλος που αρπάζει το νεαρό τσιτάχ και το τραβάει στον βυθό.

Την τραγική σκηνή κατέγραψε ένας οδηγός σαφάρι στο πάρκο άγριας ζωής Phinda στη Νότια Αφρική. «Δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα γιατί ο κροκόδειλος παραμόνευε το μικρό κρυμμένος στο νερό» λέει ο Μπουσάνι Μτσάλι.

«Και ξαφνικά όρμηξε και το άρπαξε ενώ ο νεαρός γατόπαρδος έπινε νερό να ξεδιψάσει. Πολύ, πολύ λυπηρό!» συνεχίζει.

Τραγικές φιγούρες η μητέρα τσιτάχ και το άλλο μικρό της, που παρακολουθούν τον χαμό του νεαρού αρσενικού, χωρίς να μπορούν να κάνουν το παραμικρό.

«Μερικές φορές η φύση μπορεί να είναι σκληρή και δυσνόητη. Κι ενώ θα προτιμούσαμε σκηνές σαν κι αυτές να έχουν ευτυχέστερη κατάληξη, κάθε ζώο έχει να παίξει τον ρόλο του στον “κύκλο της ζωής”, ακόμη και ο κροκόδειλος» σχολιάζει το κανάλι Kruger Sightings στο YouTube, όπου δημοσιεύτηκε το βίντεο.

Δείτε το βίντεο – Προσοχή σκληρές εικόνες:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=38&v=A-8l-7guF84&feature=emb_title

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.