ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φίδι διέσχισε φράχτη μπροστά στα μάτια σκύλου και… δεν πήρε χαμπάρι τίποτα (βίντεο)

Φίδι διέσχισε φράχτη μπροστά στα μάτια σκύλου και… δεν πήρε χαμπάρι τίποτα (βίντεο)

Ένα πράσινο φίδι διασχίζει έναν φράχτη μπροστά στα μάτια ενός σκύλου, χωρίς να πάρει χαμπάρι τίποτα απολύτως.

Το σπάνιο περιστατικό συνέβη σε σπίτι στην Τουγούμπα της Αυστραλίας την περασμένη Κυριακή, με το φίδι να είναι τόσο ευκίνητο και να κινείται τόσο αθόρυβα, που ο σκύλος δεν πήρε μυρωδιά.

«Πρόκειται για ένα πράσινο φίδι των δέντρων γιατί στην κορυφή είναι σκούρο πράσινο και από κάτω είναι κίτρινο που φωσφορίζει» σχολίασε ο άντρας που τράβηξε το βίντεο, μιλώντας στη ταμπλόιντ Daily Mail.

Αυτού του είδους τα φίδια ζουν στα δάση αλλά και τις αστικές περιοχές της βόρειας και ανατολικής Αυστραλίας καθώς και στην Παπούα Νέα Γουινέα.

Τρέφονται με βατράχους, ψάρια, σαύρες και άλλα ερπετά και τα αυγά τους.

Είναι ελαφρώς δηλητηριώδη και δεν θεωρούνται επικίνδυνα για τους ανθρώπους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.