Άνδρας μπήκε με την κόρη του σε κλουβί ελέφαντα και αυτός… εξαγριώθηκε – Παραλίγο να πατήσει το παιδί (βίντεο)

Άνδρας μπήκε με την κόρη του σε κλουβί ελέφαντα και αυτός… εξαγριώθηκε – Παραλίγο να πατήσει το παιδί (βίντεο)

Καθόλου καλή ιδέα αποδείχτηκε η απόφαση ενός 25χρονου άνδρα να επισκεφτεί τον Ζωολογικό Κήπο του Σαν Ντιέγκο με τη δίχρονη κόρη του.

Ο πατέρας έθεσε σε κίνδυνο το κοριτσάκι του, καθώς μπήκε μαζί της στον χώρο όπου φιλοξενούνται οι ελέφαντες, προκειμένου να τραβήξουν φωτογραφίες. Ο Jose Manuel Navarrete έχει συλληφθεί για αμέλεια ανηλίκου.

Σοκαριστικό υλικό δείχνει τον άνδρα να τρέχει, όταν τους πλησιάζει ο ελέφαντας και να ρίχνει κάτω το παιδί του, μπροστά στους έκπληκτους ανθρώπους που παρακολουθούσαν το θέαμα.

Στο βίντεο, ο 25χρονος φαίνεται να κρατάει την κόρη του με την πλάτη του γυρισμένη προς τους ελέφαντες. Όταν ακούει τους θεατές να ουρλιάζουν, προειδοποιώντας τον για τον ελέφαντα, που βρίσκεται πίσω του, ο ίδιος αρχίζει να τρέχει, με αποτέλεσμα η κόρη του να πέσει κάτω και να βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από το πόδι του ελέφαντα. Ευτυχώς, ο άνδρας πρόλαβε να πιάσει την κόρη του και να τη μεταφέρει σε ασφαλές μέρος.

https://twitter.com/heafukinsav/status/1373428509104689156

Η αστυνομία δήλωσε ότι ο 25χρονος εισέβαλε στον χώρο στην προσπάθεια του να φωτογραφηθεί μαζί με τον ελέφαντα. Ο υπεύθυνος του Ζωολογικού Κήπου, Άντριου Τζέιμς αναφέρει ότι ο άνδρας “σκόπιμα και παράνομα” καταπάτησε πολλούς περιορισμούς, που έχουν τεθεί σε έναν βιότοπο με ασιατικούς και αφρικανικούς ελέφαντες. Να σημειωθεί ότι κανένας από τους ελέφαντες δεν τέθηκε σε κίνδυνο στο συγκεκριμένο συμβάν.

Σύμφωνα με τα αρχεία φυλακών της κομητείας του Σαν Ντιέγκο, ο Ναβαρέτε κρατείται με εγγύηση ύψους $100.000 για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Πρόκειται να αφεθεί ελεύθερος στις 30 Μαρτίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.