ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ανησυχία στη Λάρισα: Αγριογούρουνα κάνουν «παρέλαση» καθημερινά σε χωριό

Ένα από αυτά δε δίστασε να πλησιάσει αυλόπορτα παρακείμενης οικίας ώστε να «τσιμπήσει» από το γεύμα δεσποζόμενων ζώων

Ανησυχία στη Λάρισα: Αγριογούρουνα κάνουν «παρέλαση» καθημερινά σε χωριό

«Παρέλαση» φαίνεται πώς κάνουν καθημερινά τα αγριογούρουνα στο χωριό Κάτω Σωτηρίτσα στην περιφέρεια της Λάρισας.

Σύμφωνα με αναγνώστη του onlarissa.gr και κάτοικο της περιοχής, ήταν βράδυ Κυριακής όταν οικογένεια αγριογούρουνων εμφανίστηκε να «παρελαύνει» σε δρόμο εντός του εν λόγω οικισμού στην περιφέρεια της Λάρισας, αφήνοντας έκπληκτους όσους παρακολουθούσαν την… οικογένεια από τα σπίτια τους.

Χωρίς να αντιδρούν στις φωνές των περιοίκων συνέχισαν ανέμελα τη βόλτα τους. Μάλιστα, ένα από αυτά δε δίστασε να πλησιάσει αυλόπορτα παρακείμενης οικίας ώστε να «τσιμπήσει» από το γεύμα δεσποζόμενων ζώων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναγνώστης της τοπικής εφημερίδας αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «αγριογούρουνο έξω από αυλόπορτα σπιτιού στον οικισμό Αεροπόρων στην Κάτω Σωτηρίτσα Αγιάς, τρώγοντας το μενού των σκυλιών της οικίας… Οι επισκέψεις του είναι καθημερινές με προτίμηση τις βράδυνες ώρες», τονίζοντας παράλληλα τους κινδύνους που εγκυμονεί η συχνή εμφάνιση αγριογούρουνων στην περιοχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.