ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Απίστευτο βίντεο με το μεγαλύτερο τρωκτικό του κόσμου να χορεύει σαν το Μ.Τζάκσον

Αυτό το αξιολάτρευτο τρωκτικό είναι γνωστό ως «Εύα»

Απίστευτο βίντεο με το μεγαλύτερο τρωκτικό του κόσμου να χορεύει σαν το Μ.Τζάκσον

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με ένα τρωκτικό να χορεύει σε ξέφρενους ρυθμούς.

Σε μια ευχάριστη τροπή των γεγονότων, το καταφύγιο άγριας ζωής (ZWF) στο Μαϊάμι ανακοίνωσε την επίσημη ονοματοδοσία ενός μωρού καπιμπάρα που πρόσφατα κατέκτησε τις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων στο διαδίκτυο.

Αυτό το αξιολάτρευτο τρωκτικό, γνωστό πλέον ως «Εύα», απέκτησε φήμη για την αλλόκοτη ερμηνεία του εμβληματικού χορού «Thriller» του Michael Jackson.

Το καταφύγιο μοιράστηκε ένα συναρπαστικό βίντεο στη σελίδα του στο Instagram, το οποίο παρουσιάζει τα μοναδικά καμώματα του καπιμπάρα στο νερό, τα οποία μοιάζουν εντυπωσιακά με τις χορευτικές κινήσεις από το περίφημο μουσικό βίντεο «Thriller» του Michael Jackson.

Η ανάρτηση τράβηξε γρήγορα την προσοχή του κοινού, οδηγώντας σε συντριπτική ανταπόκριση, καθώς συγκέντρωσε εκατομμύρια likes.

Σε μια διαδραστική ανατροπή, το ZWF κάλεσε το κοινό να συμμετάσχει στη διαδικασία ονοματοδοσίας του θηλυκού καπιμπάρα.

Οι προτάσεις έπεσαν βροχή, δημιουργώντας έναν παλμό ενθουσιασμού και δέσμευσης μεταξύ των οπαδών του καταφυγίου και των φιλόζωων παγκοσμίως.

Το ZWF ανακοίνωσε ότι η Εύα θα αναλάβει σύντομα έναν πιο διαδραστικό ρόλο. Ξεκινώντας από αυτή την εβδομάδα, θα συμμετέχει στις εκπαιδευτικές συναντήσεις του ιδρύματος με την άγρια φύση.

Οι συναντήσεις αυτές έχουν ως στόχο να ευαισθητοποιήσουν για τη διατήρηση της άγριας ζωής και να προσφέρουν μια εμπειρία από κοντά με διάφορα ζώα που βρίσκονται υπό τη φροντίδα του ZWF.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.