ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Άρτα – Επίθεση αρκούδας σε άνδρα: «Με πήρε τηλέφωνο ο αδερφός του και μου λέει “τρέξε να τον σώσεις”»

Μέσα στην ατυχία του στάθηκε τυχερός, καθώς έπεσε σε δύσβατο σημείο, στο οποίο δεν μπορούσε να πλησιάσει η αρκούδα

Άρτα – Επίθεση αρκούδας σε άνδρα: «Με πήρε τηλέφωνο ο αδερφός του και μου λέει “τρέξε να τον σώσεις”»

Στο «φως» της δημοσιότητας, έρχονται νέες πληροφορίες για την επίθεση αρκούδας σε έναν 67χρονο άνδρα το πρωί της Δευτέρας στην Άρτα. 

Ειδικότερα, ο 67χρονος είχε πάει βόλτα με το σκυλί του όταν η αρκούδα του επιτέθηκε, τον δάγκωσε και τον τραυμάτισε σοβαρά σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Ωστόσο, μέσα στην ατυχία του, ο άνδρας στάθηκε τυχερός, καθώς έπεσε σε δύσβατο σημείο, στο οποίο δεν μπορούσε να πλησιάσει η αρκούδα. O άνδρας κατάφερε να επικοινωνήσει με τον αδερφό του για να ζητήσει βοήθεια.

«Με πήρε τηλέφωνο ο αδερφός του και μου λέει “τρέξε να τον σώσεις, τον έχει φάει μία αρκούδα”. Τρέξαμε τρία άτομα, φωνάξαμε το ΕΚΑΒ και ήρθε η αστυνομία», είπε σε τηλεοπτική εκπομπή ο κ.Μπουρελάκης.

Εθελοντές διασώστες και άνδρες της Πυροσβεστικής κατάφεραν να τον εντοπίσουν, του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο της Άρτας όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου με τραύματα σε χέρι και πόδι.

«Του έχει κάνει μεγάλη ζημιά στο χέρι, πήγε και έκανε χειρουργείο», συμπλήρωσε ο κ.Μπουρελάκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως και ο σκύλος του 67χρονου είναι καλά, με τον κ.Μπουρελάκη να εκτιμά πως η αρκούδα αγρίεψε από τον σκύλο και επιτέθηκε στον άνδρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.