ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Αυστραλία: Κροκόδειλος κατασπάραξε 65χρονο ψαρά – Οι αρχές τον αναζητούσαν εδώ και ημέρες

Ο θάνατος του Darmody είναι ο 13ος που καταγράφεται σε αυτή την περιοχή

Αυστραλία: Κροκόδειλος κατασπάραξε 65χρονο ψαρά – Οι αρχές τον αναζητούσαν εδώ και ημέρες

Τραγικός ήταν επίλογος στην αναζήτηση του Αυστραλού ψαρά Kevin Darmody, ο οποίος εθεάθη τελευταία φορά το Σάββατο σε έναν βιότοπο κροκοδείλων σε απομακρυσμένη περιοχή του βόρειου Queensland.

Οι αρχές, έπειτα από διήμερη έρευνα στην περιοχή, έκαναν ευθανασία σε δύο μεγάλους κροκόδειλους και εντόπισαν μέρη ανθρώπινου σώματος.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ήταν μια «τραγική κατάληξη» στις έρευνες για τον εντοπισμό του 65χρονου ψαρά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC, οι δύο κροκόδειλοι, που είχαν ύψος 4,1 μέτρα και μήκος 2,8 μέτρα, θανατώθηκαν τη Δευτέρα σε απόσταση περίπου 1,5 χιλιομέτρου από το σημείο που εθεάθη για τελευταία φορά ο ψαράς. Αν και τα ανθρώπινα μέλη βρέθηκαν μόνο στον έναν από τους δύο, φαίνεται πως και οι δύο επιτέθηκαν στον Kevin Darmody κατασπαράζοντάς τον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι κροκόδειλοι απαντώνται συχνά στον τροπικό βορρά της Αυστραλίας, ωστόσο οι επιθέσεις είναι σπάνιες. Ο θάνατος του Darmody είναι ο 13ος που καταγράφεται στο Queensland από την εποχή που υπάρχουν σχετικά αρχεία, το 1985.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.