ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φωτογράφος καταγράφει ένα πουλί Puffin την ώρα της μεγάλης ψαριάς του – Εντυπωσιακές εικόνες

«Ένα από τα πιο όμορφα πουλιά που έχω δει ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο» αναφέρει ο ίδιος

Φωτογράφος καταγράφει ένα πουλί Puffin την ώρα της μεγάλης ψαριάς του – Εντυπωσιακές εικόνες

Ο Michele Bavassano είναι ένας φωτογράφος άγριας ζωής που καταγράφει μοναδικές στιγμές και τις δημοσιεύει στον λογαριασμό του στο Instagram.

Μια από αυτές είναι με ένα πουλί – αληθινό ψαρά τη στιγμή που πάει τα ψάρια στη φωλιά του.

«Ένα από τα πιο όμορφα πουλιά που έχω δει ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο. Ζει κυρίως στα βράχια της βόρειας Ευρώπης και είναι μεγάλος ψαράς. Μάλιστα, καταφέρνει να κρατήσει στο ράμφος του δεκάδες ψάρια για να τα μεταφέρει στη φωλιά του. Το όνομά του είναι Puffin», αναφέρει η λεζάντα που συνοδεύει την πανέμορφη φωτογραφία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.