ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Έπαιζε γκολφ και είδε μπροστά του αλιγάτορα να προσπαθεί να καταβροχθίσει τεράστια χελώνα

Ο ήχος των σιαγόνων του αλιγάτορα ακουγόταν σαν να εκπυρσοκροτούσε όπλο

Έπαιζε γκολφ και είδε μπροστά του αλιγάτορα να προσπαθεί να καταβροχθίσει τεράστια χελώνα

Το απίθανο θέαμα ενός αλιγάτορα με μια χελώνα στα σαγόνια του αντίκρισε ένας άνδρας ενώ έπαιζε ένα παιχνίδι γκολφ.

Ο Casey Yabrough βρισκόταν στην 14η τρύπα σε ένα γήπεδο γκολφ στη Νάπολη της Φλόριντα, όταν άκουσε κάτι απροσδόκητο. «Ακούσαμε έναν δυνατό ήχο, σαν να εκπυρσοκρότησε ένα όπλο», είπε ο Yarbrough στο FOX 35 τη Δευτέρα.

Μόλις πλησίασε την επόμενη τρύπα έμαθε την πηγή του ήχου. Ο Yarbrough είδε κάτι που έμοιαζε με έναν αλιγάτορα μήκους 4,2 μέτρων με κάτι μεγάλο στο στόμα του.

Ο τεράστιος αλιγάτορας είχε τα σαγόνια του γύρω από μια μεγάλη χελώνα που ο Yarbrough υπολόγισε ότι ζύγιζε περίπου 50 κιλά. Ο Yarbrough είπε ότι το κροτάλισμα που άκουσε ήταν ο ήχος των σιαγόνων του αλιγάτορα να ραγίζουν το κέλυφος της χελώνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ενήλικοι αλιγάτορες είναι γνωστοί ως παμφάγοι σύμφωνα με τον ιστότοπο του FWC. Θα φάνε χελώνες, φίδια, μικρά θηλαστικά, πουλιά, ψάρια και μερικές φορές μικρότερους αλιγάτορες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.