ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εύβοια: Αγριογούρουνο έκανε ανενόχλητο… απλωτές σε θάλασσα της Χαλκίδας (βίντεο)

Αρκετές είναι οι περιπτώσεις τις τελευταίες ημέρες που αγριογούρουνα έχουν πλησιάσει την πόλη

Εύβοια: Αγριογούρουνο έκανε ανενόχλητο… απλωτές σε θάλασσα της Χαλκίδας (βίντεο)

Να ξεκινήσει τα… μπανάκια του αποφάσισε ένα αγριογούρουνο που έκανε τη βουτιά του σε παραλία της Χαλκίδας.

Σύμφωνα με το evima, ένα αγριογούρουνο ζώο βούτηξε από την ακτή Παπαθανασίου της Χαλκίδας χθες το πρωί και άρχισε να κολυμπάει στην παραλία της πρωτεύουσας.

Ένας ψαράς που βρισκόταν εκεί ήρθε αντιμέτωπος με το παράδοξο θέαμα ενώ είχε ξανοιχτεί με το καΐκι του για να ψαρέψει. Όπως περιγράφει στο evima.gr, ενώ ψάρευε, είδε το ευμεγέθες ζώο να περνά δίπλα του.

Δείτε το βίντεο:

Παράλληλα, αγριογούρουνα εμφανίστηκαν μέσα στη Χαλκίδα μεταξύ 1ου γυμνασίου και Κουρέντι πριν από δύο 24ωρα.

Κάτοικος της περιοχής κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο το ζώο και χαρακτήρισε «σοβαρό και προσεχώς σοβαρότερο» το φαινόμενο της εμφάνισης αγριογούρουνων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.