
Νεκρό εντοπίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, ένα δελφίνι στην παραλία «Λιμανάκι» Κοσκίνων στη νότια Εύβοια.
Το θαλάσσιο ζώο εντόπισε ένας λουόμενος, ο οποίος αρχικά πίστεψε ότι επρόκειτο για άνθρωπο. Όπως είπε: «Όταν το είδα μέσα στη θάλασσα να έρχεται, νόμιζα ότι ήταν άνθρωπος. Όταν όμως το ξέβρασε το κύμα, διαπίστωσα πως ήταν δελφίνι».
Το περιστατικό προκάλεσε αναστάτωση στους παρευρισκόμενους, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του δελφινιού.
Δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για τραυματισμό από ανθρώπινη δραστηριότητα ή από φυσικά αίτια.
Οι Αρχές ενημερώθηκαν για το περιστατικό και αναμένονται ενέργειες για την απομάκρυνση του ζώου και την περαιτέρω διερεύνηση των συνθηκών θανάτου του.
Άμεσα ενημερώθηκε το λιμεναρχείο προκειμένου να απομακρυνθεί το θηλαστικό από την περιοχή.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.