ΗΠA: Αρκούδα εισέβαλε σε φούρνο και πήρε 60 cupcakes (βίντεο)

Υπάρχουν 1.000 με 1.200 μαύρες αρκούδες στο Κονέκτικατ

ΗΠA: Αρκούδα εισέβαλε σε φούρνο και πήρε 60 cupcakes (βίντεο)

Πεινασμένη μαύρη αρκούδα εισέβαλε στο γκαράζ αρτοποιείου στο Κονέκτικατ, τρόμαξε αρκετούς υπαλλήλους και πήρε 60 cupcakes, πριν φύγει.

Οι εργαζόμενοι στο Taste by Spellbound στην πόλη Avon τοποθετούσαν τα γλυκά σε φορτηγάκι για μία παραγγελία, όταν εμφανίστηκε η αρκούδα.

Η ιδιοκτήτρια του φούρνου, Miriam Stephens, έγραψε σε μια ανάρτηση στο Instagram ότι άκουσε μία εργαζόμενη, την Maureen Williams, να ουρλιάζει ότι υπάρχει μία αρκούδα στο φούρνο.

Η υπάλληλος επιχείρησε να τρομάξει την αρκούδα, αλλά εκείνη επέστρεψε τρεις φορές, με την Williams να καταγγέλλει πως το ζώο της επιτέθηκε και έτσι αναγκάστηκε να φύγει.

Το βίντεο από την κάμερα στο κατάστημα δείχνει τους εργαζόμενους του αρτοποιείου να επιχειρούν να τρομάξουν το ζώο, για να φύγει, αλλά τελικώς να τρέχουν εκείνοι τρομαγμένοι.

Η Stephens είπε ότι η αρκούδα έφαγε 60 κεκάκια πριν ένας από τους εργαζομένους πατήσει την κόρνα του αυτοκινήτου του και την αναγκάσει να αποχωρήσει.

Δεν καταγράφηκε κανένας τραυματισμός κατά τη διάρκεια του περιστατικού, ενώ όταν έφτασε η αστυνομία το ζώο είχε ήδη απομακρυνθεί.

Υπάρχουν 1.000 με 1.200 μαύρες αρκούδες στο Κονέκτικατ, σύμφωνα με την περιβαλλοντική υπηρεσία της πολιτείας, και πέρσι είχαν εμφανιστεί σε 158 από τις 169 πόλεις της πολιτείας.

Τον περασμένο μήνα, μία 74χρονη γυναίκα δέχθηκε επίθεση και τραυματίστηκε στα χέρια, όταν μία αρκούδα της επιτέθηκε, ενώ έβγαζε τον σκύλο της βόλτα.

«Η συχνότητα και η σοβαρότητα των συναντήσεων αρκούδων με ανθρώπους αυξάνεται» επεσήμανε αξιωματούχος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα στοιχεία που συλλέχθηκαν για το 2022, κάνουν λόγο για 67 εισβολές αρκούδων σε σπίτια στο Κονέκτικατ, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ. Το προηγούμενο ήταν 45 το 2020.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.