ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ιράν: Λεοπάρδαλη επιτέθηκε σε αστυνομικό και σκοτώθηκε από πυρά

Προκάλεσε πανικό μια λεοπάρδαλη στην Ιράν

Ιράν: Λεοπάρδαλη επιτέθηκε σε αστυνομικό και σκοτώθηκε από πυρά

Νεκρή από πυρά έπεσε σήμερα στο βόρειο Ιράν, η οποία έσπειρα τον πανικό στους δρόμους και επιτέθηκε σε έναν αστυνομικό. 

«Παρά τις προσπάθειες των κτηνιάτρων, η λεοπάρδαλη πέθανε, αφού τραυματίστηκε από δύο σφαίρες που ερρίφθησαν για να σωθεί η ζωή ενός αστυνομικού», είπε στο επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Irna ο Μόσλεμ Αχανγκαρί, επικεφαλής της Μονάδας Προστασίας του Περιβάλλοντος της επαρχίας Μαζανταράν.

Αρχικά, ο εκπρόσωπος τύπου αυτής της επαρχίας Καμιάρ Βαλιπούρ επιβεβαίωσε πως το ζώο είχε αιχμαλωτιστεί και μεταφερθεί προς μια προστατευόμενη ζώνη, αφότου «επιτέθηκε και τραυμάτισε έναν αστυνομικό», στην κοινότητα Γκαεμσάχρ.

Ο ίδιος διευκρίνισε πως «η κατάσταση της υγείας του αστυνομικού δεν εμπνέει ανησυχία».

Σε ένα βίντεο, που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διακρίνεται μια λεοπάρδαλη να περιφέρεται στην πρόσοψη ενός κτιρίου και πάνω από την επιγραφή μιας τράπεζας. Λίγο μετά, πανικόβλητο, το άγριο ζώο πηδάει στο έδαφος και τρέπεται σε φυγή.

Κάτοικοι, τρομοκρατημένοι, τρέχουν προς κάθε κατεύθυνση φωνάζοντας, βάσει των εικόνων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τον Βαλιπούρ, το τμήμα που είναι αρμόδιο για το περιβάλλον ερευνά εάν το ζώο εισήλθε στην πόλη από κάποια δασώδη περιοχή, όπου ζούσε παράνομα σε σπίτια κατοίκων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.