ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Καγκουρό νευριάζει και τσακώνεται με Αμερικανό τουρίστα (βίντεο)

Πως ηρέμησε και εγκατέλειψε τον αγώνα

Καγκουρό νευριάζει και τσακώνεται με Αμερικανό τουρίστα (βίντεο)

Καγκουρό φαίνεται να τσακώνεται με έναν Αμερικανό τουρίστα σε ένα πάρκο άγριας ζωής στο Περθ στην Αυστραλία.

Το περιστατικό ξεκίνησε με το καγκουρό να ακολουθεί μια γυναίκα και ένα παιδί στο πάρκο Cohunu Koala στη Δυτική Αυστραλία. Ο άντρας επενέβη, μπήκε ανάμεσα στο καγκουρό και τη γυναίκα – και ακολούθησε ο τσακωμός.

Το καγκουρό σηκώθηκε αμέσως στο ύψος του και άρχισε να χτυπά τον Αμερικανό με τα μπροστινά του πόδια και ξεκίνησε ο τσακωμός με χτυπήματα και από τις δύο πλευρές.

@brooke.so.hip My dad was just trying to make sure that kangaroo stopped getting frisky with that lady #kangaroo #dad #father #thatsmydad #fight #roo #wallabee #Australia #WesternAustralia #perth #aussie #aussiethings ♬ original sound – brooke.so.hip

Λίγα λεπτά μετά τον τσακωμό, ένας νεότερος άνδρας μπάινει στην μέση και προσπαθεί να ηρεμήσει το κακγκουρό, με αποτέλεσμα να σταματήσει για λίγο την επίθεσή του.

Αλλά η κατάπαυση του πυρός δεν κράτησε πολύ. Οι δύο άντρες φαίνονται να απομακρύνονται από τον καβγά, αλλά το καγκουρό φαίνεται να συνεχίζει.

Κάποια στιγμή, και οι δύο άντρες κρατούσαν ένα από τα μπροστινά πόδια του καγκουρό, με αποτέλεσμα να ανέβει στη μυώδη ουρά του και να τους κλωτσά.

Στην συνέχεια μια γυναίκα που φαίνεται να εργάζεται στο πάρκο εμφανίστηκε και επέπληξε το καγκουρό, δείχνοντάς το με ένα αυστηρό δάχτυλο. Το καγκουρό ηρέμησε και εγκατέλειψε τον αγώνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το βίντεο του περιστατικού κοινοποιήθηκε ευρέως στο διαδίκτυο και συγκέντρωσε πλήθος σχολίων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.