ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κόστα Ρίκα: Κροκόδειλος κατασπάραξε ποδοσφαιριστή σε λίμνη (σκληρό βίντεο)

Το ερπετό κουβαλούσε το σώμα του θύματος στο στόμα του καθώς κολυμπούσε μέσα στο νερό

Κόστα Ρίκα: Κροκόδειλος κατασπάραξε ποδοσφαιριστή σε λίμνη (σκληρό βίντεο)

Ο ποδοσφαιριστής της Ντεπορτίβο Ρίο Κάνιας, Χεσούς Αλμπέρτο Λόπες Ορτίζ, βρήκε τραγικό θάνατο σε λίμνη της Σάντα Κρουζ στην Κόστα Ρίκα, όταν δέχθηκε επίθεση από κροκόδειλο.

Οι εικόνες φρίκης από βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου δείχνουν τον κροκόδειλο να κουβαλά το σώμα του θύματος στο στόμα του καθώς κολυμπάει μέσα στο νερό.

Στη συνέχεια το ερπετό πυροβολείται από την αστυνομία προκειμένου να βγάλει στην ακτή τη σορό του άτυχου ποδοσφαιριστή, την οποία καταβρόχθισε ο κροκόδειλος στις 29 Ιουλίου.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο Ορτίζ πήδηξε από μια γέφυρα στα νερά του ποταμού Κάνας.

«Οι γείτονες της Σάντα Κρουζ μας είπαν ότι ο νεαρός άνδρας έκανε σωματική άσκηση όταν αποφάσισε να κάνει μια βουτιά. Στη συνέχεια πήδηξε από μια γέφυρα στον ποταμό Κάνιας», εξήγησε στο AFP άνθρωπος της τοπικής αστυνομίας. Ο τοπικός Ερυθρός Σταυρός ανέφερε ότι «το σώμα παρασύρθηκε από τον κροκόδειλο» .

«Με βαθύ πόνο δημοσιοποιούμε τον θάνατο του παίκτη μας Χεσούς Αλμπέρτο Λόπες Ορτίζ. Αναπαύσου εν ειρήνη Τσούτσο, ενώνουμε τον πόνο ολόκληρης της οικογένειάς του. Θα σε δω που θα χάσεις. Παίρνεις ένα μέρος από όλους, αγαπητέ φίλε.

Σήμερα είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για όλους και θα σε θυμόμαστε σε πολλές πτυχές της αθλητικής σου ζωής ως προπονητή, ποδοσφαιριστή αλλά και ως πατέρα οικογένειας Θα ζεις πάντα στις καρδιές μας, Τσούτσο. Πέτα ψηλά» έγραψε η ομάδα του στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά της.

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο (σκληρές εικόνες):

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.