ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Λαμία: Αγριογούρουνα «κόβουν βόλτες» στην πόλη – Έφτασαν δίπλα σε σχολείο (βίντεο)

Κυκλοφορούν σε πολυσύχναστους δρόμους

Λαμία: Αγριογούρουνα «κόβουν βόλτες» στην πόλη – Έφτασαν δίπλα σε σχολείο (βίντεο)

«Επελαύνουν» τα αγριογούρουνα στην πόλη της Λαμίας, φτάνοντας αυτήν τη φορά δίπλα από ένα σχολείο.

Σύμφωνα μάλιστα με το τοπικό μέσο Lamianow.gr, πρόκειται για μια εικόνα καθημερινή, άλλωστε έχουν εντοπιστεί να «κάνουν βόλτες» ακόμα και σε πολυσύχναστους δρόμους της πρωτεύουσας της Φθιώτιδας.

Σύμφωνα με το Lamianow.gr, τα αγριογούρουνα αυτήν την φορά εντοπίστηκαν στην αρχή του Περιφερειακού δρόμου της Λαμίας, πάνω από το σχολικό συγκρότημα στην Ανθέων. Όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο, ένα κοπάδι με 7 αγριόχοιρους διασχίζει κάθετα το οδόστρωμα προκειμένου να περάσει στην άλλη πλευρά και να… ανηφορίσει προς Άγιο Λουκά.

Δείτε το βίντεο με τα αγριογούρουνα που κυκλοφορούν στη Λαμία

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.