ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Μεξικό: 29χρονος έχει για κατοικίδιο έναν… κροκόδειλο: «Είναι σαν σκύλος, κοιμάται μαζί μου» (βίντεο)

«Υπάρχουν πολύ λίγες περιπτώσεις κροκοδείλων που μπορούν να προσαρμοστούν τόσο καλά στην αιχμαλωσίας»

Μεξικό: 29χρονος έχει για κατοικίδιο έναν… κροκόδειλο: «Είναι σαν σκύλος, κοιμάται μαζί μου» (βίντεο)

Είναι μία κοινή αλήθεια ότι τα εξωτικά κατοικίδια δεν έχουν και την καλύτερη κατάληξη για τους περισσότερους ανθρώπους, καθώς αρκετοί από αυτούς είτε έχουν γίνει «φαγητό» για τα δόντια των ζώων, είτε έχουν τραυματιστεί σοβαρά στην προσπάθειά τους να τα «εξημερώσουν».

Αυτή η κατάσταση, όμως, φαίνεται πως δεν ισχύει για τον 29χρονο, Τζόναθαν Αράιζα από το Μεξικό, ο οποίος αποφάσισε να κάνει τη διαφορά σε σχέση με τους υπόλοιπους ιδιοκτήτες, υιοθετώντας έναν… κροκόδειλο. Μάλιστα, οι σχέσεις τους, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι ανάλογες ενός ανθρώπου με ένα οικόσιτο ζώο, όπως είναι ο σκύλος.

@turtlesandcrocs #petsoftiktok #crocodile #Gamora #exoticpets ♬ Put Your Head on My Shoulder – Paul Albert Anka

Ο 29χρονος έχει ονομάσει τον κροκόδειλό του… Gamora, από ταινία του «σύμπαντος» σούπερ ηρώων της Marvel, «Guardians of Galaxy».

«Είναι ελεύθερη να περιφέρεται στο σπίτι κατά βούληση και να περνάει τον χρόνο της ξαπλωμένη είτε στις πολυθρόνες, είτε στο κρεβάτι μου.

Ξέρει, μάλιστα, να ανεβαίνει σκάλες και να μπαίνει, αλλά και να βγαίνει από τη λίμνη της κατά βούληση», δήλωσε ο Τζόναθαν, από το Σαν Λουίς Ποτόσι του Μεξικού, ο οποίος και έχει βαφτίσει το εξωτικό κατοικίδιο ως «σκύλο».

Πρόσθεσε, επίσης: «Υπάρχουν πολύ λίγες περιπτώσεις κροκοδείλων που μπορούν να προσαρμοστούν τόσο καλά στην αιχμαλωσία όσο αυτή. Το γεγονός ότι, για το είδος της, είναι ένα τόσο υπάκουο δείγμα που σου επιτρέπει να την κουβαλάς, να είσαι κοντά της και να μην θυμώνεις και να μην εκνευρίζεσαι είναι εκπληκτικό».

@turtlesandcrocs #exoticpets #petlover #crocodile #gamora ♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.