ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νυμφαίο: Ξύπνησαν οι αρκούδες από τη χειμερία νάρκη (βίντεο)

Έχουν αρχίσει τις βόλτες

Νυμφαίο: Ξύπνησαν οι αρκούδες από τη χειμερία νάρκη (βίντεο)

Οι αρκούδες στο Νυμφαίο ξύπνησαν από τη χειμερία νάρκη και ξεκίνησαν τις βόλτες στο καταφύγιο του Αρκτούρου.

Συγκεκριμένα, όπως σημειώνει ο «Αρκτούρος» σε ανάρτησή του στα social media, οι μικρότερες αρκούδες ήταν εκείνες που ξύπνησαν πρώτες.

Αναλυτικά η ανάρτηση από τον «Αρκτούρο»:

«Το Κέντρο Προστασίας Αρκούδας ανοίγει και πάλι! Εδώ και λίγες ημέρες οι αρκούδες έχουν βγει από τις φωλιές τους και κυκλοφορούν στον εξωτερικό χώρο, όπως ο Γιώργος που εδώ τον πετύχαμε σε μία από τις βόλτες του!

Όπως κάθε χρόνο, οι νεαρότερες αρκούδες όπως ο Μπράντλεϊ, ο Κούπερ και ο Ρέι ξύπνησαν από τις πρώτες, ενώ πιο μεγάλες αρκούδες όπως η Σάσα με την Αλεξάνδρα περνούν ακόμα την περισσότερη ώρα μέσα στη φωλιά τους.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.