ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σε απόγνωση οι κυνηγοί στην Αλεξανδρούπολη: Λύκοι έστησαν ενέδρα και κατασπάραξαν κυνηγόσκυλα

Πρόεδρος Κυνηγετικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης: Τα περιστατικά προς το παρόν είναι δυο στην περιοχή της Νίψας

Σε απόγνωση οι κυνηγοί στην Αλεξανδρούπολη: Λύκοι έστησαν ενέδρα και κατασπάραξαν κυνηγόσκυλα

Κρούσματα εμφάνισης λύκων σε περιοχές στην Αλεξανδρούπολη καταγράφηκαν μετά από αναφορές των κυνηγών. Μάλιστα, οι λύκοι έστησαν ενέδρα σε κυνηγόσκυλα, και τα κατασπάραξαν.

Ειδικότερα, όπως τόνισε ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης Νώντας Τερζής, τα περιστατικά προς το παρόν είναι δυο και εμφανίστηκαν στην περιοχή της Νίψας, όπου επιτέθηκαν σε κυνηγόσκυλα και τα κατασπάραξαν.

Οι επιθέσεις αυτές, όπως επισημαίνει, γίνονται επειδή οι λύκοι στην αναζήτηση τροφής κατεβαίνουν από τα βουνά και καθώς η κτηνοτροφία ελαττώθηκε, βρίσκουν θύματα τους σκύλους, στήνοντάς τους ενέδρα εκεί που ακούγονται τα γαβγίσματα τους.

Να σημειωθεί ότι οι λύκοι αυτοί κοστίζουν ακριβά για τους κυνηγούς 3.000 – 4.000 ευρώ ο καθένας, καθώς και η μετέπειτα συντήρησή τους, γι’ αυτό και ο κ Τερζής ανέφερε πως έχουν γίνει ιδιαίτερες αναφορές στα αρμόδια Υπουργεία, ώστε να παρθούν τα απαραίτητά μέτρα προφύλαξης όταν έχει έξαρση

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου συστήνει ιδιαίτερη προσοχή σε όσους κυνηγούν στα βουνά, εκεί όπου υπάρχουν περάσματα των λύκων. Για τον σκοπό αυτό γίνονται σχετικές ενημερώσεις και σεμινάρια από τον Σύλλογο προς τα μέλη του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.