ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σικάγο: Γορίλας εθίστηκε στην… τεχνολογία! – Απαγορεύεται πλέον να βρίσκεται κοντά σε κινητά

Οι φύλακες έχουν δημιουργήσει μια ζώνη ασφαλείας για να κρατούν μακριά τα κινητά των επισκεπτών

Σικάγο: Γορίλας εθίστηκε στην… τεχνολογία! – Απαγορεύεται πλέον να βρίσκεται κοντά σε κινητά

Ο γορίλας Αμάρε που βρίσκεται σε ζωολογικό κήπο του Σικάγο έχει εθιστεί στην τεχνολογία!

Πλέον, ο ζωολογικός κήπος απαγορεύει στους επισκέπτες του να έχουν κινητά τηλέφωνα κοντά στον γορίλα, καθώς σύμφωνα με τους φροντιστές, το ζώο έχει εθιστεί σε αυτές τις συσκευές και αυτό το εμποδίζει να αναπτυχθεί και να ζει κανονικά.

Τα μέτρα που πάρθηκαν

Δεν επιτρέπεται να υπάρχουν κοντά του κινητά τηλέφωνα, αλλά ούτε και να τον βγάζουν φωτογραφίες ή βίντεο.

Ο γορίλας φαίνεται να έχει εθιστεί πολύ στα κινητά τηλέφωνα. Πιο συγκεκριμένα, οι φύλακες του ζωολογικού κήπου Lincoln Park στο Σικάγο αναγκάστηκαν να λάβουν μέτρα για να διαχειριστούν τις επισκέψεις στον Αμάρε.

Ο γορίλας εθίστηκε στην τεχνολογία τόσο πολύ που πρόσφατα δέχθηκε επίθεση από άλλον γορίλα. Ο Αμάρε ήταν πολύ αφοσιωμένος κοιτώντας ένα κινητό.

Πλέον, οι φύλακες του έχουν δημιουργήσει μια ζώνη ασφαλείας για να κρατούν μακριά τα κινητά των επισκεπτών.

Ο γορίλας ταραζόταν πολύ από τους επισκέπτες που τον πλησίασαν με κινητά για να τον φωτογραφίσουν και να του δείξουν βίντεο. Τώρα οι επισκέπτες μπορούν να τον δουν μόνο από απόσταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι φροντιστές του ζωολογικού κήπου υποστηρίζουν ότι αυτό το πάθος του γορίλα τον εμποδίζει να ζει κανονικά και να αναπτύσσεται με ισορροπημένο τρόπο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.