ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Συνεργείο του Netflix δέχτηκε επίθεση από καρχαρίες ενώ γύριζε ντοκιμαντέρ

«Προσπαθούσαμε να ξεφύγουμε - Ήταν φρικιαστικό»

Συνεργείο του Netflix δέχτηκε επίθεση από καρχαρίες ενώ γύριζε ντοκιμαντέρ

Τον «χάρο» με τα μάτια τους είδαν τα μέλη ενός συνεργείου του Netflix την ώρα που γύριζαν ντοκιμαντέρ στον βυθό της θάλασσας, βόρεια της Χαβάης, καθώς ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με καρχαρίες οι οποίοι τους επιτέθηκαν.

Μάλιστα όπως ανέφεραν ένας από τους καρχαρίες πήδηξε στη βάρκα και τη δάγκωσε.

Μιλώντας στο RadioTimes.com, ανέφεραν ότι βρίσκονταν στο σημείο για να συγκεντρώσουν πλάνα από την παρθενική πτήση ενός άλμπατρος Laysan για το «Our Planet II» του David Attenborough. Περιγράφοντας το σκηνικό είπαν: «Το νερό είχε πάρει το σχήμα του “v” και ένας καρχαρίας “τίγρης” πήδηξε στη βάρκα και την δάγκωσε. Έκανε τεράστιες τρύπες. Όλο το σκάφος εξερράγη», είπε ένας εκ των εργαζόμενων.

«Προσπαθούσαμε να ξεφύγουμε. Ήταν φρικιαστικό. Ήταν ο δεύτερος καρχαρίας εκείνη την ημέρα που μας επιτέθηκε», συμπλήρωσε. Ο σκηνοθέτης χαρακτήρισε τη συμπεριφορά των καρχαριών «εξαιρετικά ασυνήθιστη».

Όπως λένε, απείχαν μόλις μισό μίλι από τη στεριά και έφτασαν με ασφάλεια στην ξηρά, αλλά αργότερα έστειλαν μια μικρή λαστιχένια λέμβο, η οποία επίσης δέχτηκε επίθεση και χτυπήθηκε ο κινητήρας της, αυτή τη φορά από γιγάντιες τριβάλιες, ψάρια που μπορεί να ζυγίζουν έως και 60 κιλά.

Ο παραγωγός της σειράς Huw Cordey είπε στη Sun ότι «ήταν σαν κάτι σαν την ταινία “Τα σαγόνια του καρχαρία (Jaws)”».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.