ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ταϊλάνδη: Αγρότης ταΐζει 10.000 κροκόδειλους – Δεν έχει δεχτεί ούτε μια φορά επίθεση (βίντεο)

Ο δεσμός του Siangjong με αυτά τα ερπετά αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια δύο δεκαετιών εργασίας

Ταϊλάνδη: Αγρότης ταΐζει 10.000 κροκόδειλους – Δεν έχει δεχτεί ούτε μια φορά επίθεση (βίντεο)

Σε ένα επάγγελμα πoυ οι περισσότεροι από εμάς δεν θα κάναμε, o Panya Siangjong από το Nakhon Pathom της Ταϊλάνδης, πραγματοποιεί μια καθημερινή ρουτίνα που κάθε άλλο παρά συνηθισμένη είναι.

Ο χώρος εργασίας του είναι μια φάρμα με κροκόδειλους, όπου ζουν 10.000 από αυτά τα τρομερά ερπετά.

Κάθε μέρα, ο Siangjong αναλαμβάνει το τρομακτικό έργο της σίτισης αυτών των ακόρεστων πλασμάτων. Οπλισμένος με κάτι περισσότερο από μια καθημερινή ενδυμασία και ένα ανθεκτικό ζευγάρι λαστιχένιες μπότες, κουβαλάει κουβάδες γεμάτους ωμό κρέας μέσα στα κλουβιά.

Οι κροκόδειλοι, που κυμαίνονται από μικρά νεογέννητα μέχρι τεράστιους ενήλικες, περιμένουν με ανυπομονησία τα γεύματά τους.

Είναι αξιοσημείωτο ότι, παρά τα αρπακτικά τους ένστικτα, οι κροκόδειλοι επιτρέπουν στον Siangjong να περιηγείται στους χώρους διαβίωσής τους χωρίς να αποτελούν απειλή γι’ αυτόν.

Είναι σαν να καταλαβαίνουν τη σημασία του να μην δαγκώνουν το χέρι που τους ταΐζει. Ο δεσμός του Siangjong με αυτά τα ερπετά αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια δύο δεκαετιών εργασίας στη βιομηχανία εκτροφής κροκοδείλων.

Πολλοί από τους κροκόδειλους που φροντίζει έχουν μεγαλώσει στη φάρμα του και η πολυετής εμπειρία και αφοσίωσή του έχουν καλλιεργήσει μια μοναδική σχέση με αυτά τα πλάσματα.

Αυτή η σχέση είναι το κλειδί για την ικανότητα του Siangjong να εκτελεί την απαιτητική δουλειά του με ασφάλεια και αυτοπεποίθηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.