ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θηλυκό καγκουρό στον Καναδά… γρονθοκόπησε στο πρόσωπο αστυνομικό (φώτο)

Ξέφυγε από τους φροντιστές του την Πέμπτη, όταν έκαναν στάση στον ζωολογικό κήπο της Όσαβα

Θηλυκό καγκουρό στον Καναδά… γρονθοκόπησε στο πρόσωπο αστυνομικό (φώτο)

Ένα θηλυκό καγκουρό, το οποίο ξέφυγε από τους φροντιστές του την Πέμπτη, όταν έκαναν στάση στον ζωολογικό κήπο της Όσαβα… γρονθοκόπησε στο πρόσωπο έναν αστυνομικό στον Καναδά.

Βίντεο που δημοσιοποιήθηκαν την Παρασκευή σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης έδειχναν το μαρσιποφόρο, το οποίο μεγάλωσε σε συνθήκες αιχμαλωσίας, να περιφέρεται στους δρόμους της Όσαβα, μιας πόλης που βρίσκεται περίπου 60 χιλιόμετρα ανατολικά του Τορόντο στον Καναδά.

Ύστερα από ένα τριήμερο ελευθερίας, το καγκουρό εντοπίστηκε γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας από αστυνομικούς που εκτελούσαν περιπολία σε αγροτική έκταση στα βόρεια περίχωρα της Όσαβα, είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Κρις Μπόιλο στο δίκτυο CBC.

Ακολουθώντας τις συστάσεις των φροντιστών, οι αστυνομικοί το άρπαξαν από την ουρά για να το ακινητοποιήσουν. Το καγκουρό αντιστάθηκε και αιφνιδίασε έναν αστυνομικό, τον οποίο γρονθοκόπησε στο πρόσωπο προτού τελικά αιχμαλωτιστεί, σύμφωνα με τον Μπόιλο.

Το καγκουρό πρόκειται να μεταφερθεί σε ζωολογικό κήπο του Κεμπέκ. Ύστερα από αυτήν την περιπέτεια, θα παραμείνει για λίγες ημέρες στον ζωολογικό κήπο της Όσαβα, όπου υποβλήθηκε ήδη σε ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να ηρεμήσει και να ξεκουραστεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.