ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τζαμάικα: Λιοντάρι άρπαξε το δάκτυλο υπαλλήλου ζωολογικού κήπου (βιντεο)

Μεγάλο λάθος

Τζαμάικα: Λιοντάρι άρπαξε το δάκτυλο υπαλλήλου ζωολογικού κήπου (βιντεο)

Το βραβείο του πιο… ανόητου ανθρώπου στον κόσμο, διεκδικεί ένας τύπος στην Τζαμάικα, ο οποίος αποφάσισε να πειράξει ένα λιοντάρι στο ζωολογικό κήπο με τον πιο λανθασμένο τρόπο.

Όπως μπορείτε να δείτε στο video που έχει γίνει viral , ο συγκεκριμένος τύπος, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες είναι υπάλληλος στον χώρο που κρατούνται τα ζώα, άρχισε να πειράζει τον «Βασιλιά των ζώων» παρά το γεγονός οτι δεν έδειχνε να είναι σε ήρεμη διάθεσή.

Κάτι που επιβεβαιώνεται από τα μουγκρίσματά που έδειχναν την μεγάλη ενόχλησή του.

Έβαζε λοιπόν το χέρι του μέσα από το συρματόπλεγμα μία φορά, το έβαλε δεύτερη και την τρίτη, το λιοντάρι τον δάγκωσε, πιάνοντας το ένα του δάχτυλο.

Τότε ακούγεται να ουρλιάζει και να προσπαθεί να το τραβήξει πίσω, μόνο που κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολη υπόθεση, παρά την δύναμη που έβαζε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα κατάφερε μόνο όταν πλέον είχε κοπεί ένα μέρος του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.