ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Βίντεο: Η στιγμή που κροκόδειλος… «κυνηγά» λουόμενους σε παραλία του Μεξικού

Τα πλάνα «κόβουν την ανάσα»

Βίντεο: Η στιγμή που κροκόδειλος… «κυνηγά» λουόμενους σε παραλία του Μεξικού

Την «ανάσα κόβει» ένα βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα και δείχνει τη στιγμή που ένας κροκόδειλος «εισέβαλε» σε μια δημοφιλή παραλία του Μεξικού την περασμένη εβδομάδα, σκορπώντας τον πανικό στους λουόμενους.

Ο κροκόδειλος καταγράφηκε σε βίντεο να σέρνεται στην άμμο μιας παραλίας στην πόλη Zihuatanejo, στην ακτή του Ειρηνικού.

Τα πλάνα -από την απροσδόκητη επίσκεψη- έδειξαν το ερπετό να βαδίζει αργά προς το νερό. Ένας ναυαγοσώστης φαινόταν να πετάει ένα σωσίβιο για να διώξει τον κροκόδειλο, ενώ σφύριζε και φώναζε στους λουόμενους να απομακρυνθούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, το ζώο έδειχνε να μην ενοχλείται και συνέχισε να περπατάει προς το νερό για να δροσιστεί από τον καυτό ήλιο. Το βίντεο τελειώνει με τον κροκόδειλο να κατευθύνεται προς τη θάλασσα και δεν φαίνεται να υπάρχουν τραυματισμοί από το περιστατικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.