
Ένα κοπάδι αγριογούρουνων να «κόβει» βόλτες αντίκρισαν το πρωί της Κυριακής (19/10) οι κάτοικοι στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με βίντεο που ανέβηκαν στα social media, τουλάχιστον πέντε αγριογούρουνα περιδιάβαιναν αμέριμνα στα παρτέρια, αδιαφορώντας πλήρως για τους τρομαγμένους περαστικούς.
Ένας κάτοικος φώναξε: «Ρε παιδιά, αυτά μπήκαν για καφέ ή πάνε Σούπερ Λιγκ;».
Η αστυνομία ενημερώθηκε, αλλά τα ζώα πρόλαβαν να αποχωρήσουν πριν φτάσει το περιπολικό, πιθανότατα για να προλάβουν το δελτίο του καιρού.
Δεν είναι η πρώτη φορά που αγριογούρουνα κάνουν «ντου» στη Θεσσαλονίκη.
@sakis_kaps Τι να πω 🙈#viral #tiktok #foryou #fy ♬ πρωτότυπος ήχος – Sakis kapsalis
Έχουν εμφανιστεί σε Πανόραμα, Ρετζίκι, Χαριλάου και άλλες περιοχές, συνήθως όταν πέφτει η νύχτα και οι άνθρωποι υποχωρούν.
Οι ειδικοί εξηγούν ότι η εμφάνισή τους οφείλεται στην αναζήτηση τροφής και στη συρρίκνωση του βιότοπού τους, όμως το κοινό στα social media έχει άλλη άποψη: «Είναι delivery από τη φύση, έφεραν τα κάστανα!».
Σε κάθε περίπτωση η Θεσσαλονίκη αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι δεν χρειάζεται σαββατιάτικη έξοδο για να γίνει viral — αρκεί ένα κοπάδι αγριογούρουνων με attitude.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.