
Η γυναίκα που υπέστη μερικό ακρωτηριασμό, διακομίστηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο για χειρουργική αποκατάσταση.

Μία γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά στην Ανάβυσσο, όταν θαλάσσια χελώνα της έκοψε σχεδόν το μικρό δάχτυλο του ποδιού της κατά τη διάρκεια του μπάνιου της.
Όπως μεταδίδει το mesogianews.gr, το απόγευμα της Κυριακής (03.08.2025), το ίδιο ζώο επιτέθηκε και σε δύο ακόμα άτομα, μία γυναίκα και ένα παιδί, προκαλώντας τους μικροτραυματισμούς.
Άμεσα στο σημείο έφτασαν οι διασώστες του «Safer Life Greece» και παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, ενώ η γυναίκα μεταφέρθηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο για χειρουργική επέμβαση.

Η γυναίκα που υπέστη μερικό ακρωτηριασμό, διακομίστηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο για χειρουργική αποκατάσταση.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.