
Ελάφια «το’σκασαν» στην Ηλεία, προκαλώντας μάλιστα και τροχαία!
Σύμφωνα με τοπικές πληροφορίες, κοπάδι περίπου 20 άγριων θηλαστικών ξέφυγε από περιφραγμένο χώρο και «ξεχύθηκαν» σε δρόμους χωριών του Πύργου.
Μάλιστα, ένα από αυτά ήταν το κύριο πρόσωπο στην πρόκληση τροχαίου που σημειώθηκε κοντά στο χωριό Σκουροχώρι.
Από τη σύγκρουση δεν είχε τραυματιστεί κάποιος από τους επιβάτες του ΙΧ – στο οποίο προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές- ωστόσο το άτυχο ελάφι πέθανε.
Ωστόσο, δεν ήταν το μοναδικό τροχαίο που προκάλεσαν.
Το βράδυ της Παρασκευής (17/04) ένα από τα ελάφια που κυκλοφορούν ελεύθερα στην περιοχή, «πετάχτηκε» ξαφνικά σε δρόμο του χωριού Γρανιτσέικα, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με ΙΧ προκαλώντας του -ευτυχώς- υλικές ζημιές.
Σημειώνεται ότι τα ελάφια παραμένουν ελεύθερα, έχοντας «ξεχυθεί» στις περιοχές Γρανιτσέικα, Σκουροχώρι και Σκαφιδιά, χωριά με έντονο το δασικό στοιχείο και σε σχετικά κοντινή απόσταση, το ένα από το άλλο.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.