Αυστραλία: Η τρομακτική στιγμή που τεράστιος λευκός καρχαρίας έρχεται «τετ-α-τετ» με ψαράδες (βίντεο)

«Χριστέ μου, ποιες είναι οι πιθανότητες να συναντήσει κανείς έναν μεγάλο λευκό καρχαρία στον ωκεανό»

Αυστραλία: Η τρομακτική στιγμή που τεράστιος λευκός καρχαρίας έρχεται «τετ-α-τετ» με ψαράδες (βίντεο)

Τον απόλυτο τρόμο έζησε μια ομάδα ψαράδων όταν βρισκόταν στα ανοικτά των ακτών του νοτιοανατολικού Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, καθώς ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά τους ένας μεγάλος λευκός καρχαρίας.

Στο βίντεο, που κυκλοφορεί στο Twitter, φαίνεται ο καρχαρίας να έχει εντοπίσει την πετονιά που κρεμόταν από τη βάρκα και στη συνέχεια να βγάζει το κεφάλι του από το νερό για να ρίξει μια ματιά τριγύρω.

Οι ψαράδες «γνώρισαν» τον τρόμο και κράτησαν την αναπνοή τους καθώς ο μεγάλος λευκός καρχαρίας ακουμπούσε στη βάρκα τους.

Ευτυχώς ο καρχαρίας απομακρύνθηκε και οι ψαράδες έμειναν σώοι, μη μπορώντας να πιστέψουν αυτό που τους συνέβη.

Ο Luke Bradnam του 9News μοιράστηκε το βίντεο, το οποίο έκτοτε έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο ίδιος έγραψε στο Twitter: «Ο πατέρας μου είναι ο πιο διάσημος άνθρωπος που έχω δει ποτέ: “Μεγάλος λευκός καρχαρίας που ελέγχει το σκάφος των φίλων μου σήμερα το πρωί στα ανοιχτά του SEQ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένας έγραψε στα σχόλια: «Χριστέ μου, ποιες είναι οι πιθανότητες να συναντήσει κανείς έναν μεγάλο λευκό καρχαρία στον ωκεανό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.