ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αυστραλία: Μαυροδέλφινα εξόκειλαν σε ακτή – Πέθαναν πάνω από 50 (βίντεο)

Οι αρχές δίνουν μάχη για να σώσουν άλλα 45!

Αυστραλία: Μαυροδέλφινα εξόκειλαν σε ακτή – Πέθαναν πάνω από 50 (βίντεο)

Συγκλονιστικές εικόνες από δυτική Αυστραλία, όπου 50 μαυροδέλφινα πέθαναν όταν εξώκειλαν!

Οι αρχές δίνουν μάχη για να σώσουν άλλα 45!

Τα μαυροδέλφινα (λέγονται και φάλαινες πιλότοι αλλά είναι γνήσια δελφίνια) ήταν μέλη μιας ομάδας σχεδόν 100 κητοειδών που εντοπίστηκαν χθες Τρίτη (25.07.2023) ανοικτά του Τσέινες Μπιτς κοντά στο Όλμπανι, περίπου 400 χλμ. νοτιοανατολικά του Περθ, στη δυτική Αυστραλία.


Αξιωματούχος δήλωσε “αισιόδοξος” για την τύχη άλλων 45 κητοειδών που εξώκειλαν υπό επιτήρηση.

Ο Πίτερ Χάρτλεϊ, ο οποίος επιβλέπει τις διασώσεις, δήλωσε πως τα θηλαστικά που επιβίωσαν θα ελευθερωθούν μόλις κριθεί ότι θα είναι αρκετά δυνατά.

Εθελοντές με καγιάκ θα τα βοηθήσουν να περάσουν το βραχώδες τμήμα της ακτής και να φθάσουν σε πιο βαθιά νερά. «Είμαστε αισιόδοξοι. Πρέπει να είμαστε σε αυτό τον τομέα», δήλωσε χαρακτηρίζοντας την κατάσταση πολύ αγχωτική για όλους όσοι είναι παρόντες.

Η υπηρεσία πάρκων και πανίδας της πολιτείας της δυτικής Αυστραλίας δήλωσε ότι εργάζεται με εθελοντές στην προσπάθεια να σώσει τα δελφίνια που είναι ακόμη ζωντανά και πως προβλέπει να τα οδηγήσει σε πιο βαθιά νερά στη διάρκεια της ημέρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εικόνες δείχνουν τους εθελοντές, πολλοί από τους οποίους φοράνε καταδυτικές στολές, να βοηθούν τα θηλαστικά που κινδυνεύουν στην άκρη της παραλίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.